Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Δεν είναι λίγα τα περιστατικά στην Ελλάδα κατά τα οποία ευφάνταστοι απατεώνες, μεταμφιέζονται σε ελεγκτές, με σκοπό να εισέλθουν σε σπίτια και να προβούν σε κλοπές. Πολλά είναι τα περιστατικά το τελευταίο διάστημα, κατά τα οποία, ευρηματικοί κλέφτες, μεταμφιέζονται σε κάθε λογής υπαλλήλους, προκειμένου να εισέλθουν σε σπίτια και να κλέψουν ό,τι μπορούν. Στο «στόχαστρο» των εν λόγω απατεώνων, είναι – κυρίως – οι ηλικιωμένοι. Με σκοπό την προστασία των «θυμάτων» η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας υπενθυμίζει ορι

Δεν είναι λίγα τα περιστατικά στην Ελλάδα κατά τα οποία ευφάνταστοι απατεώνες, μεταμφιέζονται σε ελεγκτές, με σκοπό να εισέλθουν σε σπίτια και να προβούν σε κλοπές.
Πολλά είναι τα περιστατικά το τελευταίο διάστημα, κατά τα οποία, ευρηματικοί κλέφτες, μεταμφιέζονται σε κάθε λογής υπαλλήλους, προκειμένου να εισέλθουν σε σπίτια και να κλέψουν ό,τι μπορούν.

Στο «στόχαστρο» των εν λόγω απατεώνων, είναι – κυρίως – οι ηλικιωμένοι.

Με σκοπό την προστασία των «θυμάτων» η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας υπενθυμίζει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές στους πολίτες για την αποφυγή της εξαπάτησής τους:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου