Κυριακή 1 Μαΐου 2022

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ !!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ !!!
 



Τι μεταδίδει το axianews.gr

Έχει ήδη γίνει λόγος πολύς για τα αίσχη με τις καταπατήσεις αιγιαλού στη Μύκονο και τις αυθαιρεσίες ξενοδοχειακών -και όχι μόνο- μονάδων, σε σύνδεση και κάλυψη με τοπική αυτοδιοίκηση, περιφέρεια, πολεοδομία και μηχανισμούς του κράτους.

Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και εξελίσσεται ως συνώνυμο της διαφθοράς σε όλη την Επικράτεια.

Και αναμφίβολα απασχολεί εντόνως τον πρωθυπουργό ο οποίος με την παρέμβαση του στο απόστημα της Μυκόνου θα δείξει στην πράξη την πρόθεση του να καταπολεμήσει σε βάθος την διαφθορά.

Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται αποφασισμένος να προτείνει τη σύσταση Ανεξάρτητης Αρχής, αποτελούμενης από «αδιάφθορους» και με τη συμμετοχή έμπειρων και έντιμων εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών, στην οποία θα ανατεθεί η παρακολούθηση και εποπτεία διαφθοράς σε περιοχές της χώρας όπου οι αξίες έχουν ανεβεί κατακόρυφα και αποτελούν πλέον όχι απλώς εγχώριους αλλά διεθνείς προορισμούς, όπως είναι η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Πάρος, η Κρήτη, η Ρόδος, η Κέρκυρα …

Σε απλά λόγια θα συσταθεί ανεξάρτητη αρχή που θα παρακολουθεί και θα ελέγχει Δημάρχους, περιφερειάρχες, αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες όπως πολεοδομίες, αρχαιολογία, δασαρχεία, αλλά και παράγοντες της Εκκλησίας και της αστυνομίας!

Απώτερος σκοπός να δοθεί ένα τέλος στις ύποπτες και υπόγειες σχέσεις μεταξύ ξενοδόχων, εργολάβων και λοιπών εμπλεκομένων επιχειρηματιών – νταραβεριτζήδων και αεριτζήδων με τοπικές αρχές, περιφέρεια, στελέχη και μηχανισμούς του κράτους! Να σταματήσει το πάρε – δώσε με δημοτικούς άρχοντες, πολεοδομίες, αρχαιολογία, δασαρχεία, λιμενικό, αστυνομία, εκκλησία!

Και να μπει ένας φραγμός στην ανεξέλεγκτη διαφθορά και διαπλοκή που χαρακτηρίζουν πανέμορφους και εντυπωσιακούς διεθνείς πλέον προορισμούς όπως η Μύκονος, όπου δυστυχώς τα πάντα έχουν καταστρατηγηθεί, η διαφθορά επικρατεί, η αυθαιρεσία καλπάζει, οι καταπατήσεις αιγιαλών αποτελούν ζήτημα ημερήσιας διάταξης, όπως άλλωστε και η αυθαίρετη δόμηση σε κατοικίες και ξενοδοχειακές μονάδες! Για να μην μπω στις ύποπτες αγοραπωλησίες μεταξύ ιδιωτών και εκκλησίας και τις μίζες που φημολογείται ότι έπεσαν…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου