Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Viral έχει γίνει λοιπόν η ανάρτηση του Μάριου Παπαλουκά στο διαδίκτυο σχετικά με την εμπειρία του οδηγώντας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Όπως όλα δείχνουν το όνειρο του έγινε πραγματικότητα αλλά μετατράπηκε σε εφιάλτη εξηγώντας αναλυτικά τους λόγους. Η ανάρτηση του αναλυτικά: Μάριος Παπαλουκάς: H άσχημη εμπειρία οδήγησης με ηλεκτρικό αυτοκίνητο ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Φανατικός οπαδός της ηλεκτροκίνησης έζησα μια 24ωρη εμπειρία (τόσο άντεξα) με ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο. ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ το πλεονέκτημα είναι ότι στα φανάρια «ρίχνε�

Viral έχει γίνει λοιπόν η ανάρτηση του Μάριου Παπαλουκά στο διαδίκτυο σχετικά με την εμπειρία του οδηγώντας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Όπως όλα δείχνουν το όνειρο του έγινε πραγματικότητα αλλά μετατράπηκε σε εφιάλτη εξηγώντας αναλυτικά τους λόγους. Η ανάρτηση του αναλυτικά:

Μάριος Παπαλουκάς: H άσχημη εμπειρία οδήγησης με ηλεκτρικό αυτοκίνητο


ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Φανατικός οπαδός της ηλεκτροκίνησης έζησα μια 24ωρη εμπειρία (τόσο άντεξα) με ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο. ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ το πλεονέκτημα είναι ότι στα φανάρια «ρίχνεις στα αυτιά» και σε Φερράρι ακόμη. Και κάπου εδώ τελειώνουν όλα τα καλά της ηλεκτροκίνησης για τον ιδιοκτήτη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου