Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Αγόρασαν το ακίνητο το 2018 και από εκεί και πέρα ξεκίνησε μία σφοδρή δικαστική διαμάχη με την Θέαμα ΕΠΕ, την εταιρεία συμφερόντων του τραγουδιστή, δεδομένου πως υπήρχαν εκτεταμένες φθορές από την εγκατάλειψη ενός από τα δύο νυχτερινά κέντρα που είχε νοικιάσει» ανέφερε αρχικά η κυρία Γκιουρτζίδου. «Αυτό είναι ένα ένα τεράστιο αγροτεμάχιο 12 στρεμμάτων και πάνω υπάρχει το “Όραμα” και το Lido. To Lido είχε αφεθεί στην τύχη του, σε μία απόλυτη αχρηστία, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να έχει το δικαίωμα να αποβάλλει τον νοικάρη για κακή χρήση του μισθίου

Αγόρασαν το ακίνητο το 2018 και από εκεί και πέρα ξεκίνησε μία σφοδρή δικαστική διαμάχη με την Θέαμα ΕΠΕ, την εταιρεία συμφερόντων του τραγουδιστή, δεδομένου πως υπήρχαν εκτεταμένες φθορές από την εγκατάλειψη ενός από τα δύο νυχτερινά κέντρα που είχε νοικιάσει» ανέφερε αρχικά η κυρία Γκιουρτζίδου.

«Αυτό είναι ένα ένα τεράστιο αγροτεμάχιο 12 στρεμμάτων και πάνω υπάρχει το "Όραμα" και το Lido. To Lido είχε αφεθεί στην τύχη του, σε μία απόλυτη αχρηστία, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να έχει το δικαίωμα να αποβάλλει τον νοικάρη για κακή χρήση του μισθίου με βάση όσα λέει ο Αστικός Κώδικας. Αυτή είναι η απόφαση 126/2023 του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Θεσσαλονίκης, που εκδόθηκε στις 5/1/2023 και υποχρεώνει τις δύο εταιρείες του Βέρτη να αποχωρήσουν» συμπληρώνει στη συνέχεια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου