Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη επιχείρηση της κρατικής ασφάλειας γιατί αυτή τη φορά οι εντολές προέρχονται από το γραφείο του πρωθυπουργού. Πρόκειται για μια επιχείρηση - σωτηρία της κυβέρνησης. Ανεξάρτητα πάντως με ποια σκοπιμότητα θα γίνει ότι γίνει θα είναι θετικό το αποτέλεσμα για την κοινωνία αν πράγματι όμως έχουμε την σύλληψη όχι αχυρανθρώπων αλλά των μαφιόζων και των συμμοριών που ελέγχουν την Greek Mafia. πράγματι όμως έχουμε την σύλληψη όχι αχυρανθρώπων αλλά των μαφιόζων και των συμμοριών που ελέγχουν την Greek Mafia. Γι’ αυτό άλλωσ�

Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη επιχείρηση της κρατικής ασφάλειας γιατί αυτή τη φορά οι εντολές προέρχονται από το γραφείο του πρωθυπουργού. Πρόκειται για μια επιχείρηση - σωτηρία της κυβέρνησης. Ανεξάρτητα πάντως με ποια σκοπιμότητα θα γίνει ότι γίνει θα είναι θετικό το αποτέλεσμα για την κοινωνία αν πράγματι όμως έχουμε την σύλληψη όχι αχυρανθρώπων αλλά των μαφιόζων και των συμμοριών που ελέγχουν την Greek Mafia. 

πράγματι όμως έχουμε την σύλληψη όχι αχυρανθρώπων αλλά των μαφιόζων και των συμμοριών που ελέγχουν την Greek Mafia. 

Γι' αυτό άλλωστε στην επιχείρηση συμμετέχουν το ΣΔΟΕ, η Αρχή για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος και η ΕΥΠ.

Μια σειρά από νόμιμες επιχειρήσεις όπως εστιατόρια πολυτελείας σε κοσμικά νησιά και στην Αθήνα, φούρνοι, αλυσίδες καφέ, ακόμη και βενζινάδικα, είναι τα πλυντήρια μέσω των οποίων οι μαφιόζοι που ελέγχουν την πορνεία ξεπλένουν τεράστια ποσά. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Να σημειώσουμε μόνο πως όπως πληροφορηθήκαμε η στόχευση έχει γίνει σε 316 πρόσωπα που ήδη βρίσκονται υπό τεχνική παρακολούθηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου