Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Χθες είχαμε μια γιγαντιαία κυβερνητική διαδήλωση στην Γαλλία κατά της ακρίβειας και τα Ελληνικά ΜΜΕ ούτε που το ανέδειξαν … άλλωστε η Γαλλία είναι πολύ μ(Μ)ακρ(ό)άν. Ίσως αυτή η είδηση έπρεπε να υποβιβαστεί για να μην βάζουμε ιδέες…. Αν σκόνταφτε όμως κάποια τηλεοπτική Αστέρας στο κόκκινο χαλί και φαινόταν λίγο παραπάνω το μπούστο της να δείτε τι δημοσιότητα θα έπαιρνε. Τα νεα πρότυπα πλέον στην Ελλάδα των ξενόφερτων χαλαρών ηθών που μας επιβάλλουν, της διαφθοράς και της απόλυτης υποβάθμισης του ανθρώπου θα είναι η καθημερινότητα των ΜΜΕ.

Χθες είχαμε μια γιγαντιαία κυβερνητική διαδήλωση στην Γαλλία κατά της ακρίβειας και τα Ελληνικά ΜΜΕ ούτε που το ανέδειξαν … άλλωστε η Γαλλία είναι πολύ μ(Μ)ακρ(ό)άν. Ίσως αυτή η είδηση έπρεπε να υποβιβαστεί για να μην βάζουμε ιδέες….
Αν σκόνταφτε όμως κάποια τηλεοπτική Αστέρας στο κόκκινο χαλί και φαινόταν λίγο παραπάνω το μπούστο της να δείτε τι δημοσιότητα θα έπαιρνε.

Τα νεα πρότυπα πλέον στην Ελλάδα των ξενόφερτων χαλαρών ηθών που μας επιβάλλουν, της διαφθοράς και της απόλυτης υποβάθμισης του ανθρώπου θα είναι η καθημερινότητα των ΜΜΕ.

Ανίτες να κοροϊδεύουν ολημερίς και οληνυκτίς ανθρώπους πιο «ελαφρούς» και ΜουτσινάδοΚοκλώνιδες να προσφέρουν ένα χαμηλοτάτου επιπέδου δήθεν θέαμα μας κοιμίζουν κανονικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου